hovslagare

Hej, dagen idag har varit chill. mådde bättre idag, så stack till skolan. och de var lugnt hela dagen, svenska, engelska, rast, so (har jag för mig), lunch, rast, tjej/killgrupp och sista musik. gaaaaanskaaaa soft ändå! 
imorgon har vi typ 3 lektioner allt som allt, och slutar typ.. vetefan när xD haha, har inte lärt mig mitt schema än..
 
men sen hade jag sån lyx idag att mamma kom och hämtade mig, snäll mammi. var hemma typ till 4, sen stack vi till stallet. tog in S direkt för att borsta av henne innan hovslagaren kom, de var verkligen tvunget. hon såg ut som en lerhög.. när jag var påväg in så tyckte mamma hon haltade. och de gjorde hon, på GRUSEN. när jag väl var inne i stallet så gick hon som vanligt igen xD lite sådär.. f*n också, men härlig lättnad sen :)
 
hovslagaren kom, satt på ny sko (hon hade tappat ena, därför han kom) sen för att va helt helt säkra på att hon inte va halt så bad vi honom kolla det. så jag gick med henne i stallet. när jag sen var klar, så stannar vi vid en öppen box.. och vad tror ni S får för sig då?.. DRA, rätt in i boxen. jag står "bakom" boxdörren och hon drar och drar. och jag försöker hålla kvar, vilket gick sådär.. de gled riktigt hård genom handen på mig, så har "bränt" mig i handen nu också. mindre skönt.
 
men hoppas alla haft en härlig dag! nu ska Hannah slänga sig i sängen, lyssna på musik och sen sova. usch.. ångesten som uppstår när kl är ställd 06.30 :'(
 
godnatt alla fina <3
 
~Hannah
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0